Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dissabte 18 Novembre

VERMUT & GROOVE

Dissabte 12 de novembre. 12:00h

Beat Cafè i Soul  Lleida (Doctora Castells, 36 Cappont).
FOOD 4 SOUL

El dissabte 18 de novembre, com cada any, amb la ressaca del divendres, toca vermut al Beat Cafè i Soul on aquest cop juguem amb una banda de casa: Food 4 Soul un trio format per bateria, veu i guitarra, creant un so original en un format reduït.
Food 4 Soul no juga amb la complexitat, sinó que busca l’essència de cada tema per tal de no perdre el seu groove, aconseguint donar un toc personal a cada peça. Una música ideal tant pels amants del soul clàssic com pels interessats en les noves tendències de la música negra. Si t’agrada el so d’artistes com Anderson Paak, Athony Hamilton, Bill Withers o Stevie Wonder, no et perdis el seu directe. Promet.

 

Entrada gratüita

DISSABTE 12 DE NOVEMBRE – 23:00h

CAFETERIA SLÀVIA – LES BORGES BLANQUES

CALMOSO & THE BLACKFANG

The BlackFang és un nou projecte de banda hip-hop amb arrels jazz i funk, que naix al cor de La Plana, Castelló. Formada per 7 músics de llarg recorregut i experiència a l’escena musical valenciana (Bandits, Mr.Pink, Da Plus Nu Ideas) i amb la producció i direcció musical de Diego Barberà. The BlackFang venen associats amb les veus i rimes del versàtil Calmoso Ramirez, veterà MC de l’escena, actualment també lligat al col·lectiu de DJ’s Mash Masters.

Com a resultat, Calmoso & the BlackFang ens proposen una col·lecció de temes en valencià, frescos, amables i madurs, on s’intueixen les referències a The Roots, Hocus Pocus, Pharcyde, Parliament, A Tribe Called Quest… Un projecte amb gust pels detalls, ambiciós i original dins l’actual escena valenciana.

Després de gravar el seu primer treball, el qual veurà la llum en els pròxims mesos, Calmoso & the BlackFang preparen un contundent directe amb la força d’una potent secció de vents, una bateria i baix grossos i convincents, guitarra i teclats amb molt de groove i ànima, i unes lletres fresques i elegants. Un directe diferent, inesperat i fangtàzztic.

Entrada gratuïta.